Τα γενέθλια της Τζούλιας και το μικροσκοπικό κορμάκι

Η Τζούλια Αλεξανδράτου γιόρτασε τα 22α γενέθλιά της στο νυχτερινό κέντρο Fix μαζί με τους καλύτερούς της φίλους: Πάνο Καλλίδη, Βασίλειο Κωστέτσο, Χάρη Σιανίδη και Τρύφωνα Σαμαρά.

Τις εντυπώσεις έκλεψε το μικροσκοπικό κορμάκι που φορούσε... ή μάλλον όσα αυτό άφηνε ακάλυπτα.

Δείτε σέξι φωτογραφίες της Τζούλιας Αλεξανδράτου από τα γενέθλια της:

Όπως ήταν φυσικό, η Τζούλια ανέβηκε στην πίστα μαζί με τον Γιώργο Τσαλίκη και την Κέλλυ Κελεκίδου και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό για προφανείς λόγους - όχι, δεν εννοούμε τη φωνή της.

Η Τζούλια έφτασε στο νυχτερινό κέντρο φορώντας μόνο ένα μαύρο κορμάκι με πούπουλα - δώρο του Κωστέτσου για τα γενέθλιά της. Προηγουμένως η Τζούλια είχε κάνει ένα "εξτρά" στο Love Cafe.

Εντύπωση πάντως προκάλεσε η απουσία του μέντορά της, Ηλία Πανταζόπουλου αλλά και του Αρμένιου συντρόφου της, Μισέλ Πογοσιάν, ο οποίος έχει εξαφανιστεί από το προσκήνιο τους τελευταίους μήνες - οι φήμες λένε ότι η σχέση τους περνάει κρίση.

Εκτός ελέγχου

Τα γυρίσματα πάντως του reality με προσωρινό τίτλο Εκτός Ελέγχου, συνεχίζονται κανονικά, αφού, αν όλα πάνε σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα κάνει πρεμιέρα στα τέλη του επόμενου μήνα - το κανάλι με το οποίο έχει γίνει η συμφωνία κρατείται πάντως ακόμα μυστικό. (Πηγή: Yupi.gr)

Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα του ριάλιτι της Τζούλιας Εκτός ελέγχου.

Περισσότερα για την Τζούλια


Copyright © 2008 - Τζούλια Αλεξανδράτου - is proudly powered by Blogger