Πληροφορίες θέλουν την sexy Τζούλια να γυρίζει το καινούργιο της videoclip "Χονολουλού" σε μαγαζί με πλακάκια και έπιπλα μπάνιου στη Λ. Βουλιαγμένης στο Ελληνικό.

Το concept του βίντεοκλιπ αναμένεται με ενδιαφέρον. Πώς θα κυλιστεί η Τζούλια στα πλακάκια και τι (δεν) θα φοράει;

Ξάπλα στα πανάκριβα πλακάκια ή τις μπανιέρες Jacuzzi του εν λόγω μαγαζιού, η Τζούλια δίνει με τον δικό της ημίγυμνο μοναδικό τρόπο ενα διαφορετικό στιλ προσέγγισης στην λεκάνη, τον νεροχύτη, τη ντουσιέρα και τα pigal.

Βέβαια, πίσω απ'όλα αυτά, κρύβεται η γάτα ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος πρίν περίπου ένα μήνα επισκέφθηκε το εν λόγω κατάστημα, άφησε τη Φιλιππινέζα με το ντόπερμαν στη πόρτα και συζήτησε τα διαδικαστικά με τον υπεύθυνο του μαγαζιού. Ποιός ξέρει τι αντάλλαγμα ζήτησε ο Ηλίας, καθότι η Τζούλια είναι βαρύ πυροβολικο. Άρα και η διαφήμιση που θα γίνει στο κατάστημα ίσως προσελκύσει περισσότερο κόσμο. Σκεφτείτε πόσο θα ανέβει η τιμή της μπανιέρας όταν η ξανθιά αϊδός ξαπλώσει μέσα την κορμάρας της! (Πηγή: Mediaxwri)

Το καινούργιο videoclip αναμένεται σύντομα. Ακούστε το τραγούδι που θα τραγουδάει η Τζούλια σε αυτό με τίτλο "Χονολουλού"!

Περισσότερα για την Τζούλια


Copyright © 2008 - Τζούλια Αλεξανδράτου - is proudly powered by Blogger