Διαβάστε τι έγραψαν για μας τέσσερα από τα μεγαλύτερα blogs.

"Αυτό είναι το τραγούδι που έγινε μήλον της έριδος για την κόντρα Πανταζόπουλου-Καρβέλα επειδή ο Νίκος αρνήθηκε την τροποποίηση του αλλά και την ερμήνευση του από την Τζούλια Αλεξανδρατου.

Το καλύτερo όλων βέβαια είναι πως... η Τζούλια απέκτησε και blog έτσι τώρα θα αρχίσουν την άτυπη κόντρα τους και μέσω των blogs τους Μπάστα - Αλεξανδράτου!" Πηγή: Media Κουφάλες.

Σχόλιο:
Καμιά κόντρα μεταξύ Μπάστα και Αλεξανδράτου. Εμείς απλά προτιμάμε τα original, όχι τα αντίγραφα...


Το σχόλιο του Media Κουφάλες αναδημοσίευσαν και τα blogs troktiko και bollywood-greece.

Και το NakedNews-GR έγραψε:
"Αρκετά χρόνια μετά το παλιό κι αγαπημένο «Πάμε για τρέλλες στις Σεϊχέλλες», η Τζούλια Αλεξανδράτου έρχεται να δηλώσει: «Στη Χονολουλού, στη Χονολουλού, εκεί θα πάει η τρέλλα, δεν πάει αλλού».

Το νέο τραγούδι της Τζούλιας είναι εδώ και το ακούσαμε για πρώτη φορά στο tzoulia-alexadratou.blogspot.com. Η εμπορική επιτυχία είναι δεδομένη, αν και υπάρχουν προβλήματα με την κυκλοφορία του.

Το τραγούδι "Στη Χονολουλού" είχε κάνει τεράστια επιτυχία το 1978 από τη φωνή του Γιάννη Καλατζή (τραγούδι νο. 2 στον δίσκο του "Κάποιος πάντα λέει αντίο"). Συνθέτης και στιχουργός του τραγουδιού είναι -ποιος άλλος- ο Νίκος Καρβέλας, που όπως διαβάζουμε είναι αντίθετος στην επανακυκλοφορία του τραγουδιού από την Τζούλια Αλεξανδράτου."

Τους ευχαριστούμε όλους και υπενθυμίζουμε οτι δεν εκπροσωπούμε την Τζούλια, απλά την γουστάρουμε γι΄αυτό που είναι. Όπως γουστάρουμε και το νέο της τραγούδι Χονολουλού που είναι ήδη επιτυχία στο YouTube.

Περισσότερα για την Τζούλια


Copyright © 2008 - Τζούλια Αλεξανδράτου - is proudly powered by Blogger