Αιχμές Καλλίδη κατά Τζούλιας για την συνεργασία στο Caramela

Βουίζει η σόουμπιζ με τα καμώματα της Τζούλιας Αλεξανδράτου, που όπως όλα δείχνουν, παίζει με τα νεύρα, όχι μόνο του κοινού, αλλά και των συνεργατών της στο Caramela.

Τις τελευταίες μέρες οι φήμες που θέλουν την καλλονή να αποχωρεί από το κέντρο που εμφανίζεται φουντώνουν. Αιτία οι σχέσεις της με το συνάδελφό της Πάνο Καλλίδη, και όχι μόνο.

Τι είπε ο Πάνος Καλλίδης για την Τζούλια σε πρόσφατη συνέντευξη του;

Δύο χρονιές συνεργάστηκες με τη Θέλξη, φέτος με την Τζούλια Αλεξανδράτου. Πώς είναι η συνεργασία σας;
«Τυπική, αλλά επαγγελματικά σε καλό επίπεδο».

Πάντως, οι φήμες σας θέλουν ήδη στα μαχαίρια...
«Είναι λίγο ντεμοντέ αυτό. Έχει ειπωθεί για τα περισσότερα σχήματα μεταξύ του ανδρικού και του γυναικείου ονόματος. Δεν είμαστε στα μαχαίρια, είμαστε στα όπλα. (Γέλια!) Εννοείται πως κάνω πλάκα!».

Είχατε προγραμματίσει να ηχογραφήσετε κι ένα ντουέτο;
«Αγνοείται η τύχη του, γιατί οι συνεργάτες της Τζούλιας δεν έχουν αποφασίσει. Δεν ξέρω τι σκέφτονται. Από μέρους μας έγινε η πρόταση, το τραγούδι σε ρυθμούς ποπ έχει βρεθεί και περιμένουμε να νιώσει έτοιμη η δεσποινίς Τζούλια για να το γράψουμε».

Πάντως, συνεχίζετε κανονικά....
«Αυτό δεν μπορώ να το υπογράψω κιόλας».

Εσύ έχεις την πόρτα του καμαρινιού σου ανοιχτή για τον κόσμο, σε αντίθεση με την Τζούλια, που δεν φαίνεται να έχει τη διάθεση για επισκέψεις από τον κόσμο και τους δημοσιογράφους.
«Είμαι επαγγελματίας 12 χρόνια και τα 5 τελευταία κάνω πρωταθλητισμό. Η Τζούλια μπορεί να κάνει αυτό το επάγγελμα για το κέφι της ή για τα λεφτά... Σε έναν καλλιτέχνη που θέλει να χαράξει μια πορεία στο χώρο δεν επιτρέπονται τέτοιες συμπεριφορές. Νομίζω πως ο κόσμος τα κρίνει αυτά και τα κατακρίνει».

Διαβάστε όλη την συνέντευξη του Πάνου Καλλίδη στο Λοιπόν.

Περισσότερα για την Τζούλια


Copyright © 2008 - Τζούλια Αλεξανδράτου - is proudly powered by Blogger