Απίστευτο, sexy και προκλητικό όσο πρέπει το νέο video της Τζούλιας.

Η Τζούλια αποδεικνύει για άλλη μια φορά οτι ξέρει να πουλάει την εικόνα της και να προκαλεί το ενδιαφέρον του κόσμου χωρίς να γίνεται χυδαία.

Δείτε το καινούργιο video clip της Τζούλιας, "Χονολουλού" και διαβάστε την στατηγική για το χτίσιμο του sexy image της:



Το τραγούδι Χονολουλού το αποκαλύψαμε πρώτοι εμείς από αυτό το blog πριν από μερικές βδομάδες. Για την ιστορία να πούμε οτι το σπάσιμο της βιτρίνας στην πρώτη σκηνή έγινε από κασακαντέρ και όχι από την ίδια την Τζούλια ως αποτέλεσμα του τραυματισμού (;) της στην διάρκεια των γυρισμάτων.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου, πάντα υπό την καθοδήγηση του πολυμήχανου Ψινάκη, έχει επιλέξει μια εικόνα και μένει πιστή σε αυτήν. Είναι η πιο καυτή και sexy ξανθιά της ελληνικής showbiz, κάνει τα πάντα από μόντελινγκ, γυμνές φωτογραφήσεις και βίντεο κλιπ μέχρι πρόγραμμα στα μπουζούκια και τηλεοπτικες εκπομπές. Προκαλεί με τις δηλώσεις και τις πράξεις της, αλλά δεν γίνεται ποτέ χυδαία.

Η στρατηγική της Τζούλιας είναι έξυπνη και γι' αυτό προσπαθούν να την αντιγράψουν πολλές σταρλέτες... Η εικόνα που η Τζούλια χτίζει προσεκτικά τα τελευταία χρόνια πουλάει τρελλά στον μέσο Έλληνα όσο και αν πολλοί από αυτούς που την παρακολουθούνε δεν το παραδέχονται.

Εμείς το δηλώνουμε χωρίς φόβο και με πολύ πάθος: γουστάρουμε Τζούλια Αλεξανδράτου έτσι όπως είναι, ημίγυμνη, προκλητική και αμφιλεγόμενη! Τέλος.

Περισσότερα για την Τζούλια


Copyright © 2008 - Τζούλια Αλεξανδράτου - is proudly powered by Blogger